Chantal Schipperheyn en Paul van Daal

Wie?
Chantal draagt als zelfstandig HR-professional bij aan een samenleving waarin mensen met plezier hun werk doen en waarin organisaties goed omgaan met hun medewerkers. Dat doet ze als zelfstandig HR-professional, met haar bedrijf ‘Werk en Mens’.

Paul helpt individuele medewerkers, teams en organisaties om hun verborgen potentieel te ontdekken en te benutten. Dit doet hij als freelance consultant of interim-manager, met training, coaching en advies.

Waarom WdeW?
We hebben ieder ons eigen bedrijf en ons eigen specialisme. Maar soms liggen onze diensten ook in elkaars verlengde. Dan kunnen opdrachtgevers ons als één team inschakelen (al dan niet aangevuld met nog meer professionals). Daarom hebben we ook gekozen voor een gezamenlijke uitvalsbasis. ‘Mede daarom’ kunnen we beter zeggen. Want het is natuurlijk ook een stuk gezelliger en inspirerender om een kantoorruimte te delen met andere zelfstandigen, dan alleen aan de keukentafel te zzp’en.

Gezellig. Inspirerend. Precies de twee redenen dat we voor Werkplaats de Witt hebben gekozen. Een stimulerende omgeving met enthousiaste mensen, in het bruisende Bottendaal. Een plek waar je energie van krijgt. We nodigen je van harte uit om dit zelf te ervaren tijdens een persoonlijke kennismaking op ons nieuwe kantoor!

www.paulvandaal.nl
www.werk-en-mens.nl

© Werkplaats de Witt. Website: Hartebeest