Zangstudio Marjolein Kobes | Zangles

Wie?
Ik ben Marjolein Kobes en ik werk in de geweldig mooie CVT Zangstudio bij WdeW. Ik deel deze ruimte met mijn collega Saskia Bak, die hier ook zangles geeft. Ik ben geautoriseerd Complete Vocal Technique docent. Dit betekent dat ik heel gericht zangtechnisch kan coachen met een direct resultaat. Ik houd van hard werken met veel humor en plezier. Daarnaast ben ik een vak-nerd en houd ik ervan mezelf constant te verdiepen en uit te dagen, zodat ik beschik over de beste en nieuwste inzichten op het gebied van zang. Ook gebruik ik mijn achtergrond als psycholoog en coach ik zangers op allerlei blokkerende gedachten die in de weg staan om vrijuit te kunnen zingen, zoals podiumangst. Liefde voor muziek moet je er volgens mij met de paplepel in gieten, daarom geef ik ook met veel plezier muzieklessen aan dreumesen en peuters.

Naast de zanglessen geef ik een jaarlijks concert voor de zangers die ik lesgeef. Ik schrijf zelf muziek met de folkband Rag and Bone en zing graag folk en jazz op het podium.

Waarom WdeW?
Omdat het een geweldig mooi en licht pand is met een knusse sfeer. De zangstudio heeft bijvoorbeeld mooie ornamenten aan het plafond en er hangt een kroonluchter, dat zingt toch anders dan in je huiskamer. Het is een plek waar allemaal hele leuke mensen werken die me motiveren en inspireren. Met mijn WdeW-collega’s kan ik gezellig lunchen, een wijntje drinken en mijn hart luchten na een lange dag werken ;-).

www.marjoleinkobes.nl 

© Werkplaats de Witt. Website: Hartebeest